fbpx

УСЛОВИЯ

Всички цени са без ддс.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

След като сте разгледали стоките и сте си харесали и искате да го поръчате е необходимо да натиснете бутона „ПОРЪЧАЙ“. При натискането му ще се озовете в пазарската си количка, като по този начин продукта ще се добави в нея. В пазарската количка можете да промените бройката на стоките или да ги премахнете. За да продължите с поръчката е необходимо да натиснете бутона “ ПОРЪЧАЙ „, като по този начин ще Ви се отвори графата за финализиране на поръчката. В тази графа трябва да посочите вашите данни и да натиснете бутона „ФИНАЛИЗИРАЙ ПОРЪЧКАТА“. Вашата поръчка е изпратена!

КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ПОЛУЧЕНА ПОРЪЧКАТА МИ И КОГА ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНА ДОСТАВКАТА?

Когато оформите поръчката и я потвърдите с натискане на бутон “ ФИНАЛИЗИРАЙ ПОРЪЧКАТА „, на e-mail адреса, който сте посочили при Вашата регистрация ще бъде изпратено писмо, което включва нейното съдържание. Това писмо е потвърждение, че сте изпратили успешно поръчката си. След получаване на поръчката Ви, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за уточняване на деня на доставката и други подробности.

КАК ЩЕ ПЛАТЯ?

Продуктите се заплащат при доставянето им на посочения адрес. Заплаща се на куриера.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Клиентът има право на рекламация при:

констатирани липси или неточности;

дефекти на стоката;

ДОСТАВКА?
Доставката се извършва чрез куриерски фирми ЕКОНТ .

Преди да направите поръчка :

Поръчки направени след 13:00 часа, се обработват на следващия работен ден. В случаите, когато поръчките са направени през почивни и празнични дни се обработват при първия работен ден.

Например: ако сте направили поръчка в събота или неделя – поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник с доставка вторник.